Een betrouwbare partner voor uw meubelvervoer

Meubeltransport met Wurms Transport

Gaat u binnenkort verhuizen en moeten er bepaalde meubels naar de nieuwe woning gebracht worden? Heeft u een webshop met meubels en moeten deze vanaf uw locatie bij de klanten bezorgd worden? Dat doet u met de hulp van de professionele meubeltransport van Wurms Transport. Wij zijn de juiste partij voor meubelvervoer. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons aankloppen voor een volledige service. Omdat wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de transport- en koerierswereld hebben, bent u ervan verzekerd dat uw meubels veilig en zo efficiënt mogelijk naar hun eindbestemming worden gebracht.

Transport meubels particulier en zakelijk in de Benelux

Wij verzorgen de transport van meubels voor zowel de particulier als ondernemer. Wij halen de zending bij u op en leveren het zorgvuldig af op de gewenste bestemming. Vanuit Nederland bezorgen we in de gehele Benelux. Dankzij onze software kun u het meubelvervoer zelf volgen. Dit geldt ook voor de ontvanger.

Maak gebruik van onze full-service meubeltransport

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, kunt u gebruikmaken van handige extra services. Zo kunnen wij u helpen met:

  • Het uitpakken en monteren van de meubel(s).
  • Het verpakkingsmateriaal weer netjes meenemen, zodat uw ontvanger geen last heeft van afval.

Onze handige en enthousiaste vakmannen zorgen ervoor dat alle meubels op hun plek komen te staan. Zodra de meubel(s) staan, maken wij ook foto’s voor de leverancier, zodat diegene zeker weet dat alles netjes en veilig is bezorgd. Deze full-service meubeltransport bieden wij aan voor zowel particulieren als bedrijven.

Meer informatie over meubelvervoer?

Wilt u meer informatie over de transport van meubels als particulier of bedrijf? Neem contact met ons op. Wilt u graag direct een aanvraag doen voor meubelvervoer, bel dan naar 0318 – 254 099. Wij stellen vervolgens een op maat gemaakte offerte voor u op. Wacht dus niet langer en schakel ons in voor meubeltransport.

Wil je jouw ervaring met de rest van de wereld delen?

Dat kan, graag zelfs! Klik daarvoor op de knop links.

Logistiek met service van formaat

Wurms Transport: op- en overslagservice met een toegevoegde waarde. Wij kunnen producten herpakken, ladingen samenstellen en de meest effectieve route bepalen. 

Wij nemen u de zorg uit handen door een op maat gemaakte efficiënte logistieke oplossing. 

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om een proefzending te versturen met volledig gebruik van onze diensten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan we dit samen regelen!

Werkgebied

Wij rijden voornamelijk in de Benelux. Heeft u een (incidentele) zending naar een andere bestemming (West-Europa)? We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wagenpark

Wurms Transport is constant bezig zijn wagenpark te vernieuwen en te verduurzamen om zo de belasting van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu terug te dringen.

Wurms Transport is als vergunninghoudend beroepsgoederenvervoerder lid van het NIWO