Heeft u grote of waardevolle pakketten die verzonden moeten worden?

Grote pakketten versturen met Wurms Transport

Wilt u graag uw grote pakketten veilig en snel bezorgd hebben? Voor een betrouwbaar transportbedrijf in Ede bent u bij Wurms Transport aan het juiste adres. Alles wat u nodig heeft, kunnen wij regelen. Niet alleen pakketten die te groot zijn, maar ook pakketten die kwetsbaar en/of waardevol zijn kunnen wij voor u bezorgen. Dit alles vanuit Nederland naar (voornamelijk) de Benelux. Kiest u voor Wurms Transport als transportbedrijf in Veenendaal, dan kiest u voor uitstekende service en ervaring. Bovendien verloopt de bezorging altijd via de meest effectieve route.

Wat kunnen wij voor u betekenen bij transport?

  • Versturen van grote pakketten: wij zijn zeker niet bang voor goederen met afwijkende maten. Sterker nog, dat is onze kracht. We kunnen alles aan; van standaard europallets tot ‘gewone’ pakketjes en alles wat daar tussenin zit. En dat doen we uiteraard veilig en zonder schade toe te brengen.
  • Koeriersdiensten: wij leveren uw spoedzending zonder oponthoud direct aan de gewenste ontvanger. Extra handelingen zijn geen enkel probleem. Onze ervaren planners houden u op de hoogte, en adviseren en informeren u.
  • Zorgvuldig en secuur: niet alleen afwijkende formaten weten wij raad mee. Ook als het gaat om goederen die kwetsbaar zijn of waardevolle spullen kunnen wij u de zorg uit handen nemen. Wij gaan altijd erg zorgvuldig met de goederen om en werken erg secuur om te zorgen dat er geen schades ontstaan tijdens het transport en leveren van de spullen.
  • Op- en overslag: maak gebruik van onze op- en overslag service met een toegevoegde waarde. Wij kunnen producten herpakken, ladingen samenstellen en de meest effectieve route bepalen. Wij nemen u de zorg uit handen door een op maat gemaakte efficiënte logistieke oplossing.

Wij rijden voornamelijk in de Benelux. Heeft u een (incidentele of periodieke) zending(en) naar een andere bestemming? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook gespecialiseerd in meubeltransport

Wij leveren niet alleen oversized pakketten. Ook is het mogelijk om ons in te schakelen voor meubeltransport. Of het nu gaat om een bed, bank of kast; wij regelen het voor u. Bovendien kunnen wij de meubel ook uit elkaar halen en / of in elkaar zetten. Natuurlijk ruimen wij na afloop alles op.

Alle mogelijkheden om grote pakketten te versturen

Heeft u een enkele zending voor transport? Ook dan kunt u gebruikmaken van ons als transportbedrijf. Net als regulier of vaker voorkomend transport is ook eenmalige inzet binnen en buiten de Benelux mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of boek direct het eenmalige transport.

Wij zijn gespecialiseerd in zendingen die net wat meer zorg vragen dan normaal. Denk aan fietsen, meubels, schilderijen, spiegels en andere goederen die extra zorg vereisen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw pakket in goede staat op de plek van bestemming aankomt. Bij aflevering maken wij ook foto’s voor de opdrachtgever, zodat diegene zeker weet dat de zending netjes en veilig is bezorgd. Wilt u meer informatie over onze diensten, de prijzen en mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil je jouw ervaring met de rest van de wereld delen?

Dat kan, graag zelfs! Klik daarvoor op de knop links.

Logistiek met service van formaat

Wurms Transport: op- en overslagservice met een toegevoegde waarde. Wij kunnen producten herpakken, ladingen samenstellen en de meest effectieve route bepalen. 

Wij nemen u de zorg uit handen door een op maat gemaakte efficiënte logistieke oplossing. 

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om een proefzending te versturen met volledig gebruik van onze diensten. Bent u geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan we dit samen regelen!

Werkgebied

Wij rijden voornamelijk in de Benelux. Heeft u een (incidentele) zending naar een andere bestemming (West-Europa)? We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wagenpark

Wurms Transport is constant bezig zijn wagenpark te vernieuwen en te verduurzamen om zo de belasting van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu terug te dringen.

Wurms Transport is als vergunninghoudend beroepsgoederenvervoerder lid van het NIWO